Vervroegd in Maroua & “Ontziekt”

Zaterdag 11 juni

Hey mensen!!

Daar ben ik dan weer, een beetje te vroeg maar tenminste niet te laat. ๐Ÿ˜‰ We zijn maar eerder uit Benoue teruggekomen. We kwamen er namelijk achter dat nog anderhalf week erg onhandig was om computerwerk te verrichten, cker als er geen stroom is. De generator is trouwens ook vaak stuk! ๐Ÿ™ typisch Afrika volgens mij. ๐Ÿ˜‰ Vandaar dat we maar terug zijn gekomen naar Maroua.

Het goeie nieuws is dus dat ik weer beschikking heb tot internet, als de stroom hier niet uitvalt. Aangezien het โ€˜slechtsโ€™ dagelijks uitvalt ๐Ÿ˜‰ Ik ben dus weer erg benieuwd wie er op MSN zitten. Weer de normale tijd; tussen 21.00 en 23.00 uur Nederlandse tijd online. Kan wat later worden, als ik niet op tijd klaar ben met eten.

Wat een verrassing was het om een envelop met twee verjaardagskaarten te ontvangen!! Oma, Hein en Riaโ€ฆโ€ฆ..bedankt voor de kaarten!! ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Ik ben er erg blij mee, de deur van mโ€™n kamer hangt helemaal vol met kaarten. Ik voel me nu wel haast elke dag jarig.

Trouwens de plannen voor komende 4 weken zijn ook drastisch gewijzigdโ€ฆโ€ฆโ€ฆNou ja de laatste 3,5 week. Tot 26 juni ben ik in Maroua. De 27ste vertrekken we met zโ€™n vieren naar het zuiden. Als alles goed gaat komen we de 28ste aan in Douala. 29 juni gaan we Douala een beetje verkennen en 30 juni willen we naar Mount Cameroon gaan. Dit is de hoogste berg van Kameroen. 1 juli hebben we een rustdag en kunnen we nog Douala verder verkennen. Tom en Roeland vertrekken dan 2 juli naar NL, terwijl wij nog een nachtje in Douala verblijven. De volgende dag (3 juli) proberen Marjolein en ik naar Limbรฉ te gaan. 4 juli vertrekken we vanuit Douala naar Yaoundรฉ. Als het goed is blijven we dan tot 8 juli bij die familie in Yaoundรฉ (net als in โ€™t begin). 8 juli ga ik dan naar NL.
Dat wordt dus nog gezellig rondreizen in โ€™t zuiden en westen van โ€˜t land. Ik ben erg benieuwd!! ๐Ÿ˜‰ Voorlopig eerst nog maar 2 weken in Maroua. ๐Ÿ˜‰

Voor de verandering weer eens ziek geweest. Daarom een tijdje geen berichtjes en dus ook geen MSN. sorry mensen, waarmee ik wel had afgesproken……getting ill is Africa……denk ik. Ik beloof heel binnenkort wat nieuwe berichtjes te plaatsen over Maroua ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰

Tis een beetje afgekoeld in Maroua, dus lekker uit te houden. ๐Ÿ™‚ Wel erg veel muggen, ๐Ÿ™ belachelijk. Ik denk zelf dat ik malaria heb gehad. Het fijne verhaal over malaria komt nog wel.

Trouwens nog maar 2.5 eek en dan ben ik alweer terug. Wow ik mis iedereen en ales echt in NL; idd tijd om eens terug te gaan.

Nou de tijd om internetten is voorbij (t lijkt GTST wel), ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜‰ Maar morgen of overmorgen een flinke update van m’n belevenissen hier Maroua. Hoop jllie snel te spreken, zien, emailen, MSN’nen!!!!!

Zo zo, en dan eindelijk weer eens op internet. ๐Ÿ™‚ Volgens mij ben ik al wel aardig malaria-vrij. ๐Ÿ˜‰ Ik begin het hier erg zat te worden. Ik zal in NL wel uitleggen hoe dat zo is gekomen. Er worden smerige spelletjes met ons gespeeld ๐Ÿ™ Erg jammer dat de boel op ‘t laatste moment wordt verziekt. Gelijk crisis.

De bekende zin: nog maar 2 weken en dan ben ik alweer terug. Wow ik mis iedereen en ales echt in NL; idd tijd om eens terug te gaan. En een aantal zaken op orde stellen. Nu is ‘t echt verziekt.

Tis gewoon niet slim om het hier erover te hebben. Het fijne verhaal komt nog wel.

Vandaag is dan ook die flinke update van m’n dagboek. Ook met een aantal foto’s. Hoop jllie nog steeds snel te spreken, zien, emailen, MSN’nen!!!!!

Grtz…Amar ๐Ÿ˜‰