100 Days to Go!

Nederlands


Hallo!

Iets meer dan een maand geleden meldde ik al dat ik terugkom naar Nederland. Het is nu dan eindelijk zover en duurt precies 100 dagen tot aankomst op 12 maart!

Mijn vluchtdetails zijn als volgt:

SQ0324 Singapore – Amsterdam
Aankomst in Amsterdam op zaterdag 12 maart 2016 om 6.45 uur

Zondagochtend 13 maart pak ik al de trein richting Berlijn naar Amely 🙂

Ik heb niet heel veel tijd dus om iedereen meteen te ontmoeten, maar in elk geval is de zaterdag wel een goed moment de meeste mensen weer te zien. Op dit moment heb ik nog geen idee wanneer ik terugkom uit Berlijn. Dat hangt af van hoeveel ik nog moet doen voor mijn onderzoek dat ik momenteel in  Perth doe. Waarschijnlijk dat ik 1 of 2 maanden bij UNESCO in Delft zal zitten, omdat mijn supervisor hier werkt. In ieder geval ben ik in de ‘buurt’.

Kan niet wachten iedereen weer te zien!

Tot snel.

 

English


Hi there!

Only 100 days to go for my arrival in Amsterdam on Saturday 12 March 2016 at 6.45am.

I hope to meet friends and travellers somewhere sometime in Europe. I will be living in Berlin for most of my time, but got some opportunities to go to a few conferences.

The places that are on my list to go past are now: Berlin, Freiburg, Tübingen, Hamburg, Köln, Wuppertal, Dresden, Montpellier, Toulouse, and London.

By that time I message people living in/close to these places. Can’t wait to see you all!

See ya in March 🙂