Terug naar waar?

Hey allemaal,

Tijd voor een nieuwe update om de meest gestelde vraag te beantwoorden! Wanneer kom ik eindelijk terug naar Nederland?

In ieder geval ben ik in mei 2016 voor een conferentie in Rotterdam. Op dit moment probeer mijn onderzoek zodanig te plannen dat ik misschien al begin maart terug in de lage landen ben.

Helaas blijf ik niet al te lang in Nederland, omdat ik ga samenwonen met mijn vriendin in Berlijn šŸ™‚

We hebben elkaar in maart van dit jaar ontmoet en vanaf dat moment is alles in stroomversnelling gegaan. Een vriendin uit Perth was op dat moment haar mentor en besloot haar te introduceren aan ons inĀ de kroeg. Dit is de plek waar we altijd rondhangen op woensdagavond. Daarna zagen we elkaar telkens in de kroeg en tijdens pilates sessies. We fietsten elke woensdagavond terug via de zelfde route en op een gegeven moment had ze er genoeg van om “zie je weer bij de pilates klas”Ā te zeggen. In plaats daarvan was er een moment dat ons leven voor beiden heeft veranderd. Nu, na twee semesters zit onze tijd samenĀ erop. 29 November gaat Amely vanuit Perth naar deĀ oostkust om haar tante op te zoeken. Ik zal vanaf 12 December met haar samen reizen totdat zij haar internationale vlucht vanuit Brisbane naar Frankfurt neemt op 22 december.

Door onze relatieĀ zijn ook mijn prioriteiten veranderd, want ik wil begin maart in Berlijn zijn om haar weer te zien. Daarnaast lijkt het erop datĀ na Perth, Berlijn mijn nieuwe woonplaats gaat worden. Ik hoop 6 maanden in Europa te verblijven terwijl ik aan mijn PhD werk. Daarna moet ik weer terug voor ongeveer een jaar om alles af te ronden. Om vervolgens weer terug te gaan naar Berlijn. Maar dezer dagen is niets zeker en kan alles heel anders lopen. Wie weet vind ik een coole job in Berlijn! Wil ik dan nog terug naar Perth? Amely in ieder geval wel šŸ™‚

De tijd is erg snel voorbij gegaan en is vooral gevuld met ontzettend mooie momenten in Perth. De afgelopen tijd hebben we ook aardig wat wandelingen gedaan, plekken rond Perth bezocht en vooral tijd besteed met vrienden. Het strand, de barbecues, de tijd in de kroeg, Fremantle en de universiteit hebben een centrale rol gehad.

Ik hou jullie op de hoogte van mijn terugkomst. Kan niet wachten om iedereen weer te zien šŸ™‚

 

Ciao,

Amar

 

 

 

 

 

One thought on “Terug naar waar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *