Terug naar Benoué

Vrijdag 29 april

Zoals jullie misschien al weten (veel via MSN), zit de tussenweek in Maroua er vandaag alweer op. Dat betekent dat we weer klaar zijn om naar Benoué te vertrekken. Dat betekent dat we verder gaan met ons onderzoek in het veld. Helaas is er dus geen mogelijkheid tot internet en ben ik telefonisch niet bereikbaar. Ook niet op de watertoren, want het onweert te vaak, dus das ‘n beetje gevaarlijk 😉
Dit is de planning:

– zaterdag 30 april: 6.00 uur naar Benoué
– maandag 9 mei: gaan we naar Ngaoundaba; dan gaan we naar deze plaats aan een meer gelegen. Waarschijnlijk ben ik in de ochtend en middag telefonisch bereikbaar.
– dinsdag 10 mei: gaan we naar Ngaoundere om boodschappen te doen…..en dan ben ik jarig!! En ik ben dan vanaf eind in de ochtend tot in de middag (17.00 uur) te bereiken.
– donderdag 19 mei: ben ik weer in de bewoonde wereld, Maroua.

Bel me dan maar plat, mail je suf, ik MSN me dan weer kapot en dan wordt het vast weer leuk. O ja…en mijn avonturen in Benoué……..die komen er natuurlijk ook op. en ja nu wil ik ook is een update hoe ‘t in NL was (Koninginnenach, koninginnedag, bevrijdingsdag, enz.)

Tot over 3 weken!!