Back again

Hey mensen daar in ons kikkerlandje!!

Zo terug vzn weg geweest te zijn in de rimboe…..euh…savanne. Erg veel dieren gezien, waaronder veel zeldzame; buffels, penseelzwijnen en hyena’s. Echt helemaal geweldig gewoon.

Leuk om al die reacties op me site te lezen; tja helaas gaat uploaden van filmpjes vreselijk traag hier in Kameroen. Vanavond zal ik eens wat foto’s plaatsen.

Inmiddels begin ik ook al m’n lego te missen :(….
Is er nou veel in de aanbieding, Freek??? Nou schep maar gelijk wat voor mij….nee en er zijn hier geen legowinkels… Anders had ik die allang al leeggeroofd….en ,miste ik t ook niet zo ๐Ÿ™‚
Weet je wat, vanavond probeer nog even een filmpje erop te zetten.
Ff denken…..had ik nog iets te melden? Handig om je memorystick met alle verhalen vergeten mee te nemen. Ahhhh ja tuurlijk. De jarigen nog feliciteren. Bij deze gefeliciteerd nog Rina en Mala mousi. Ik zal proberen te bellen/emailen. Bereik is af en toe om te janken.

Ow ja…..nog meer dieren gezien hoor: giraffen, olifanten, nijlpaarden, krokodillen, colobes, bavianen, duikertjes, kobs, oribi’s, heel veel vogels…..gewoon niet normaal. Ik weet alleen niet hoe die schijtlijsters heten (ja ben echt bioloog ja) ๐Ÿ™‚ Maar ja….je kan nie alles weten. Veder heb ik nog plannen om hier de school te bezoeken. En nog wat uitstapjes maken. Naar Waza NP, Lagdo misschien en naar Ngaounderba. Feestelijk hรจ? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜‰

Is het nog n beetje normaal weer bij jullie…..of ist t weer n keertje flink bagger? Hier is t aan t afkoelen…..25-30 graden. Redelijk uit te houden dus.
Nou ik et weer eens kappen (geen bomen, die zijn er al niet veel hier) met internettten. Tijd is weer eens om.

Ik ben deze week tot 30 april in Maroua en heb tijd voor internet; iedere dag. Nou ik zal dan elke dag van 20.00 uur tot 22.00 uur online zijn. Soms ben ik er ietsjes later, maar ja dat komt wel goed.
Ow bijna vergeten; de tijden die ik hier noem, zijn de tijden in Kameroen. Bij jullie is het dan een uur later, dacht ik.
Nou hopelijk spreek ik veel mensen via MSN n keer. Lijkt me reuzeleuk…..ahhhh leuk woord om uit spreken;)
nou goed, nu moet ik er echt vandoor. Hopelijk tot vanavond…..bon soir, hihihih ๐Ÿ™‚

Groetjes van Amar…..uit t warme Kameroen ๐Ÿ˜‰